Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Η Θεολογία στον Σύγχρονο Κόσμο»


Το Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών προσκαλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλουν αίτηση για εισαγωγή στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Η Θεολογία στον Σύγχρονο Κόσμο» με τρεις Ειδικεύσεις:

1. «Θρησκευτικός Τουρισμός» 

2. «Θεολογία, Εκπαίδευση και Διαπολιτισμική Επικοινωνία»  

3. «Εκκλησία, Διαθρησκειακός Διάλογος και Διεθνείς Σχέσεις»

Το Π.Μ.Σ. «Η Θεολογία στον Σύγχρονο Κόσμο» δέχεται ενενήντα (90) φοιτητές ανά ακαδημαϊκό έτος, δηλαδή τριάντα (30) μεταπτυχιακούς φοιτητές ανά ειδίκευση.

Στο Π.Μ.Σ. «Η Θεολογία στον Σύγχρονο Κόσμο» γίνονται δεκτοί κάτοχοι τίτλου του Α΄ κύκλου σπουδών Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής αναγνωρισμένων από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π., σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

- Τρόπος Εισαγωγής

Η επιλογή των φοιτητών γίνεται σύμφωνα με το νόμο 4485/2017 και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Π.Μ.Σ. (ΑΔΑ: Ψ2ΧΑ46ΨΖ2Ν-Σ7Ρ).

Οι αιτήσεις των υποψηφίων μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά από 2 Σεπτεμβρίου 2020  μέχρι και 10 Οκτωβρίου 2020 μέσω της ηλεκτρονικής ταχυδρομικής διεύθυνσης του Π.Μ.Σ.: tcw[at]theol.uoa[dot]gr. Σχετικές αναλυτικές οδηγίες είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ. https://syko.theol.uoa.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου