Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων για τις αρχαιρεσίες του «Καιρού»

 


Αγαπητά μέλη του «Καιρού»,

Ευχόμαστε καλή δύναμη στη νέα σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά!

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ στην τελευταία συνεδρίασή του (16 Ιουλίου 2021), θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 12.00 π.μ., και σε περίπτωση μη απαρτίας την Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2021, ώρα 12 π.μ., στον ίδιο χώρο, στην έδρα του συλλόγου (Φιλανθρωπικός & Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Σήμαντρο», Ελ. Βενιζέλου 59Α, Τ.Κ. 15561 ΧΟΛΑΡΓΟΣ).

Θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1. Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ.

2. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης.

Ύστερα από αιτήματα συναδέλφων, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα νέα όργανα διοίκησης έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2021.

Τα μέλη του Συνδέσμου που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στις αρχαιρεσίες πρέπει να καταθέσουν εγγράφως την υποψηφιότητά τους, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας στον «Καιρό» τη συνημμένη αίτηση υποψηφιότητας, μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2021, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση kairos.theologoi@gmail.com ή ταχυδρομικά στην έδρα του συλλόγου (Τ.Θ. 66003, Τ.Κ. 15510 Χολαργός).

Δικαίωμα υποψηφιότητας για τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου ή της Εξελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και δικαίωμα συμμετοχής με ψήφο στη Γενική Συνέλευση, έχουν τα τακτικά μέλη του Συνδέσμου, τα οποία είναι ταμειακώς τακτοποιημένα τουλάχιστον για το έτος 2021. Η οικονομική εισφορά για το έτος 2021 ανέρχεται στο ποσό των 10 €, η οποία μπορεί να κατατεθεί στον λογαριασμό της ALPHABANK:

GR4901402140214002310004435

(Δικαιούχοι: ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΑΝΤ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡ., ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡ.)

Παρακαλούμε τους/τις συναδέλφους που χρησιμοποιούν e-banking να φροντίζουν ώστε να μην επιβαρύνεται ο «Καιρός» με τα έξοδα της κατάθεσης.

Για την πραγματοποίηση των αρχαιρεσιών η Συνέλευση θα ορίσει την κεντρική εφορευτική επιτροπή που θα επιληφθεί του έργου της καταμέτρησης των ψήφων.

Μετά την οριστικοποίηση των υποψηφιοτήτων θα συγκροτηθεί το ενιαίο ψηφοδέλτιο, το οποίο θα αποσταλεί σε όλα τα μέλη μαζί με οδηγίες για τον τρόπο ψηφοφορίας, ιδιαίτερα για όσους θα ασκήσουν το δικαίωμά τους, κατά τα οριζόμενα στο Καταστατικό, με επιστολική ψήφο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χρήστος Καρακόλης

Καθηγητής Ε.Κ.Π.Α.

 

Γεώργιος Καπετανάκης

Δρ ΘεολογίαςΣημείωση: Την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να την κατεβάσετε, πατώντας εδώ

Επιλέγετε "Αρχείο" και μετά "Λήψη" σε Microsoft word (.docx)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου