Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Εκλογές στον Πανελλήνιο Θεολογικό Σύνδεσμο "ΚΑΙΡΟΣ" - Ψηφοδέλτια & Βιογραφικά Υποψηφίων

 


Αγαπητά μέλη του «Καιρού» , 

Σύμφωνα με τη γνωστοποιηθείσα ήδη απόφαση του Δ.Σ , η Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 12.00 π.μ., στην αίθουσα τελετών του συλλόγου «ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΡΟ», Ελευθ. Βενιζέλου 59Α , Τ.Κ. 15561 Χολαργός, όπου και η έδρα του συλλόγου μας. 

Σε περίπτωση μη απαρτίας -καθώς για την επίτευξή της απαιτείται η παρουσία του 50% συν ένα των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών του συλλόγου-, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί κατά τα οριζόμενα στο Καταστατικό, την Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2021, ώρα 12.00 μ.μ., στον ίδιο χώρο , στην έδρα του συλλόγου (Φιλανθρωπικός & Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Σήμαντρο», Ελ. Βενιζέλου 59Α, Τ.Κ. 15561 ΧΟΛΑΡΓΟΣ / στάση ΜΕΤΡΟ «ΧΟΛΑΡΓΟΣ»). 

Θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι: 

1. Απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) 

2. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης. 

Στην προβλεπόμενη διαδικασία περιλαμβάνονται: 

1. Εκλογή Προεδρείου και εφορευτικής επιτροπής από τη Γενική Συνέλευση 

2. Απολογισμός πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ. 

3. Οικονομικός απολογισμός 

4. Παρουσίαση της Έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.) 

5. Συζήτηση – κριτική επί των πεπραγμένων από τα μέλη του Συλλόγου 

6. Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή απερχόμενου Δ.Σ. 

7. Παρουσίαση υποψηφίων για το νέο Δ.Σ. και την Ε.Ε. 

8. Ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Δ.Σ και της Ε.Ε. 

Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συνδέσμου (άρθρο 12, 3) τα εκτός της έδρας του Συνδέσμου μέλη, που δεν παρίστανται την ημέρα των αρχαιρεσιών, έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν στην έδρα του πλησιέστερου προς τον τόπο εγκατάστασής τους Τοπικού Τμήματος, εφόσον τα οικεία διοικητικά όργανα έχουν εξασφαλίσει τις απαραίτητες τεχνικές και οργανωτικές προϋποθέσεις για την ομαλή διεξαγωγή της ψηφοφορίας. Για το ζήτημα αυτό το Συντονιστικό Όργανο κάθε Τοπικού Τμήματος αποστέλλει στα μέλη του τη σχετική πρόσκληση και κάθε αναγκαίο έγγραφο για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών.

 Κατά τα οριζόμενα στο Καταστατικό, εάν τα μέλη του Συλλόγου δεν είναι δυνατόν να παραστούν αυτοπροσώπως στη Γ.Σ., μπορούν να εξουσιοδοτήσουν για τον σκοπό αυτό άλλο μέλος του Συλλόγου (όχι όμως υποψήφιο για το Δ.Σ. ή για την Ε.Ε.), με υπεύθυνη δήλωση. Τα αυτοπροσώπως παριστάμενα τακτικά μέλη δεν μπορούν να έχουν πάνω από δύο εξουσιοδοτήσεις το καθένα. Εκτός των μελών που θα παρευρεθούν στην Γ.Σ. και θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα εκείνη την ημέρα -κυρίως τα μέλη που διαμένουν στην Αθήνα-, τα λοιπά μέλη έχουν τη δυνατότητα να αποστείλουν ταχυδρομικά την ψήφο τους, σύμφωνα με την παρακάτω περιγραφόμενη διαδικασία: Μετά την ηλεκτρονική ή ταχυδρομική κοινοποίηση της παρούσης επιστολής, όσοι/όσες επιθυμείτε να ψηφίσετε εξ αποστάσεως, πρέπει να εκτυπώσετε το συνημμένο ψηφοδέλτιο, στο οποίο οι υποψήφιοι διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με την εκπαιδευτική βαθμίδα προέλευσής τους. 

Για το Διοικητικό συμβούλιο μπορείτε να θέσετε από ένα (1) έως εννέα (9) σταυρούς, επιλέγοντας από όλες τις κατηγορίες των υποψηφίων, ενώ για την Εξελεγκτική Επιτροπή ένα (1) σταυρό. 

Στη συνέχεια τοποθετείτε το ψηφοδέλτιο σε ένα φάκελο χωρίς κανένα διακριτικό στοιχείο (αυτός ο φάκελος θα ριφθεί στη κάλπη) και ακολούθως ο φάκελος με το ψηφοδέλτιο σφραγισμένος, τοποθετείται σε άλλο μεγαλύτερο φάκελο, στον οποίο θα αναγράφονται τα στοιχεία του αποστολέα (ονοματεπώνυμο και διεύθυνση) καθώς και του παραλήπτη (Πανελλήνιος Θεολογικός Σύνδεσμος «ΚΑΙΡΟΣ» , Τ.Θ 66003 – Τ.Κ 15510 Χολαργός). 

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, όσοι δηλαδή έχουν καταθέσει στον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου τη συνδρομή τους τουλάχιστον για το έτος 2021. Η οικονομική εισφορά για το έτος 2021 ανέρχεται στο ποσό των 10 €, η οποία μπορεί να κατατεθεί στον λογαριασμό της ALPHABANK: GR4901402140214002310004435 (Δικαιούχοι: ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΑΝΤ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡ., ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡ.) 

Παρακαλούμε τους/τις συναδέλφους που χρησιμοποιούν e-banking να φροντίζουν ώστε να μην επιβαρύνεται ο «Καιρός» με τα έξοδα της κατάθεσης. Οι προσερχόμενοι δια ζώσης στη Γενική Συνέλευση έχουν τη δυνατότητα ταμειακής τακτοποίησης κατά την προσέλευσή τους. 

Όσοι καταθέσουν την εισφορά τους στον τραπεζικό λογαριασμό πρέπει να στείλουν στον Ταμία το αποδεικτικό της κατάθεσης, με ταχυδρομική αποστολή ή σε ένα από τα email: kairos.theologoi@gmail.com ή kairosnet.gr@gmail.com 

Όσοι ψηφίσουν με επιστολική ψήφο, πρέπει να φροντίσουν ώστε ο φάκελος με το ψηφοδέλτιο να αποσταλεί άμεσα ώστε να γίνει δυνατή η παραλαβή του από την ταχυδρομική θυρίδα του συλλόγου, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021, πριν από το κλείσιμο του Ταχυδρομείου.

 Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 Χρήστος Καρακόλης                                    Γεώργιος Καπετανάκης 

  Καθηγητής Ε.Κ.Π.Α.                          Δρ Θεολογίας


Το Ψηφοδέλτιο μπορείτε να το κατεβάσετε, πατήστε εδώ


Για να δείτε τα βιογραφικά των υποψηφίων, πατήστε εδώ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου