Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Αρχαιρεσίες: Παράταση της προθεσμίας για την υποβολή υποψηφιότητας για τα όργανα διοίκησης του «ΚΑΙΡΟΥ»

 


Αγαπητά Μέλη του «Καιρού»,

Ενημερώνουμε τα Μέλη μας ότι η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιότητας για τα όργανα διοίκησης του «Καιρού»,  παρατείνεται μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δ.Σ. (17/13-06-2024) και της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης (4-07-2024), η Τακτική Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024, ώρα 9:00, στον συνεδριακό χώρο της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου, στον Βόλο. Οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024, με ηλεκτρονική εξ αποστάσεως ψηφοφορία, μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής «Ψηφιακή Κάλπη Ζευς».

Τα Μέλη του Συνδέσμου που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή πρέπει να καταθέσουν εγγράφως την υποψηφιότητά τους, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας στον «Καιρό» τη συνημμένη αίτηση υποψηφιότητας, μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου 2024, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: kairos.theologoi@gmail.com

Δικαίωμα υποψηφιότητας για τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου ή της Εξελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και δικαίωμα συμμετοχής με ψήφο στη Γενική Συνέλευση, έχουν τα τακτικά Μέλη του Συνδέσμου, τα οποία είναι ταμειακώς τακτοποιημένα τουλάχιστον για το έτος 2024. Η οικονομική εισφορά για το έτος 2024 ανέρχεται στο ποσό των 10 €, η οποία μπορεί να κατατεθεί στον λογαριασμό της ALPHABANK:

GR4901402140214002310004435

(Δικαιούχοι: ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΑΝΤ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡ., ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡ.)

Παρακαλούμε στην αιτιολογία της κατάθεσης να γράφετε όνομα και επώνυμο καταθέτη. Λόγω του ότι τα εμβάσματα από άλλη τράπεζα μέσω e-banking έχουν έξοδα μεταφοράς, παρακαλούμε να φροντίζετε ώστε αυτά να επιβαρύνουν αποκλειστικά τον/την καταθέτη/τρια και όχι τον Σύνδεσμο.

Υπενθυμίζουμε στα Μέλη του «Καιρού» που έχουν καταθέσει το ποσό των 35 € για τη συμμετοχή τους στην 7η Πανελλήνια Συνάντηση Θεολόγων, ότι στο ποσόν αυτό περιλαμβάνεται και η ετήσια εισφορά στον Σύνδεσμο. Τα λοιπά μέλη οφείλουν να τακτοποιήσουν την εισφορά τους.

Για την πραγματοποίηση των αρχαιρεσιών η Γενική Συνέλευση έχει ορίσει, ήδη, την κεντρική Εφορευτική Επιτροπή που θα επιληφθεί των διαδικασιών της ψηφοφορίας.

Μετά την οριστικοποίηση των υποψηφιοτήτων θα συγκροτηθεί το ενιαίο ψηφοδέλτιο, το οποίο θα αποσταλεί σε όλα τα Μέλη μαζί με τις  οδηγίες για τον τρόπο ψηφοφορίας.

Με εγκάρδιες συναδελφικές ευχές

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χρήστος Καρακόλης

Καθηγητής Ε.Κ.Π.Α.

 

Γεώργιος Στριλιγκάς

Σύμβουλος Εκπαίδευσης - ΠΕ01

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου