Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Πρόσκληση Τακτικής Εκλογο-Απολογιστικής Συνέλευσης του «Καιρού»

 


Η Τακτική Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024, ώρα 9:00, στον συνεδριακό χώρο της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών, στον Βόλο, με ημερήσια διάταξη:

1.      Απολογισμός πεπραγμένων περιόδου 2023-2024.

2.      Δρομολόγηση διαδικασιών για τις αρχαιρεσίες.

3.      Προγραμματισμός δράσεων – Ανταλλαγή προτάσεων.

Οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024, από 9:00 έως 19:00, με ηλεκτρονική εξ αποστάσεως ψηφοφορία, μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής «Ψηφιακή Κάλπη Ζευς».

Τα Μέλη του Συνδέσμου που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στις αρχαιρεσίες πρέπει να καταθέσουν εγγράφως την υποψηφιότητά τους, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας στον «Καιρό» τη συνημμένη αίτηση υποψηφιότητας, μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου 2024, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: kairos.theologoi@gmail.com

Η συγκρότηση του ενιαίου ψηφοδελτίου, όπως προβλέπεται από το Καταστατικό, καθώς και ο κατάλογος των τακτικών μελών με δικαίωμα ψήφου, θα οριστικοποιηθούν με το πέρας της Γενικής Συνέλευσης, προκειμένου να υποβληθούν εγκαίρως στο σύστημα «Ψηφιακή Κάλπη Ζευς». Όταν ολοκληρωθεί η προετοιμασία, το σύστημα «Ζευς» θα στείλει, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, αυτόματο προσωπικό μήνυμα στους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους, με την πρόσκληση και τις οδηγίες συμμετοχής στην ψηφοφορία. 

 

Επισημαίνουμε ότι επιβεβλημένη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία είναι η  ορθή αναγραφή του προσωπικού σας email, το οποίο να είναι ενεργό, στο αρχείο του «Καιρού». Εάν η αναγραφή του email είναι  λανθασμένη, δεν θα υπάρχει δυνατότητα να διορθωθεί μετά την οριστικοποίηση του καταλόγου των ψηφοφόρων στην ψηφιακή εφαρμογή και προφανώς δεν θα παραλάβετε το σχετικό μήνυμα για να ψηφίσετε.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση, καθώς και υποψηφιότητας για τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου ή της Εξελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και δικαίωμα συμμετοχής με ψήφο στη Γενική Συνέλευση, έχουν τα τακτικά Μέλη του Συνδέσμου, τα οποία είναι ταμειακώς τακτοποιημένα τουλάχιστον για το έτος 2024. Η οικονομική εισφορά για το έτος 2024 ανέρχεται στο ποσό των 10 €, η οποία μπορεί να κατατεθεί στον λογαριασμό της ALPHABANK:

GR4901402140214002310004435

(Δικαιούχοι: ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΑΝΤ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡ., ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡ.)

Παρακαλούμε στην αιτιολογία της κατάθεσης να γράφετε όνομα και επώνυμο καταθέτη. Λόγω του ότι τα εμβάσματα από άλλη τράπεζα μέσω e-banking έχουν έξοδα μεταφοράς, παρακαλούμε να φροντίζετε ώστε αυτά να επιβαρύνουν αποκλειστικά τον/την καταθέτη/τρια και όχι τον Σύνδεσμο.

Υπενθυμίζουμε στα Μέλη του «Καιρού» που έχουν καταθέσει το ποσό των 35 € για τη συμμετοχή τους στην 7η Πανελλήνια Συνάντηση Θεολόγων, ότι στο ποσόν αυτό περιλαμβάνεται και η ετήσια εισφορά στον Σύνδεσμο. Τα λοιπά μέλη οφείλουν να τακτοποιήσουν την εισφορά τους.

Η συμμετοχή όλων στις διαδικασίες, θα ενδυναμώσει τη φωνή μας  στον κοινό αγώνα για την αναβάθμιση της θρησκευτικής εκπαίδευσης.

Ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο σας, με ελπίδα και αισιοδοξία. Γόνιμο και δημιουργικό το νέο σχολικό έτος!

Με εγκάρδιες συναδελφικές ευχές

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χρήστος Καρακόλης

Καθηγητής Ε.Κ.Π.Α.

 

Γεώργιος Στριλιγκάς

Σύμβουλος Εκπαίδευσης - ΠΕ01

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου