Τρίτη 13 Απριλίου 2021

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ «ΚΑΙΡΟΥ»: ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 


Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Πανελλήνιος Θεολογικός Σύνδεσμος «Καιρός - για την αναβάθμιση της θρησκευτικής εκπαίδευσης» καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί εξ αναβολής το Σάββατο 17 Απριλίου 2021, ώρα 18:00.

Θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.    Ενημέρωση για τρέχοντα θέματα (επίκαιρες δράσεις του «Καιρού», μάθημα Θρησκευτικών, διορισμοί θεολόγων, συγκρότηση ομάδων εργασίας κ.ά.).

2.    Οικονομικά θέματα (ενημέρωση, αναπροσαρμογή ετήσιας εισφοράς).

3.    Δρομολόγηση των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης του Συνδέσμου.

Λόγω των υγειονομικών περιορισμών, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Για να συνδεθείτε ακολουθήστε τον σύνδεσμο:

Join Zoom Meeting

https://uni-regensburg.zoom.us/j/67015185080

Meeting ID: 670 1518 5080

Παρακαλούμε κατά τη σύνδεσή σας να δηλώνετε το πραγματικό όνομα και επώνυμό σας για τον έλεγχο των συμμετεχόντων μελών κατά την είσοδο.


 

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση με δικαίωμα ψήφου είναι η τακτοποίηση της οικονομικής εισφοράς για το έτος 2021, μέχρι την έναρξη των εργασιών. με κατάθεση του ποσού των 10 € στον λογαριασμό της ALPHABANK:

GR4901402140214002310004435

(Δικαιούχοι: ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΑΝΤ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡ., ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡ.)

Αφού γράψετε στην αιτιολογία της κατάθεσης τα στοιχεία σας, χρειάζεται να στείλετε στον «Καιρό» αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης, με ταχυδρομική αποστολή ή σε ένα από τα email: kairos.theologoi@gmail.com ή  kairosnet.gr@gmail.com

Δυνατότητα συμμετοχής στη Συνέλευση θα έχουν και νέα μέλη τα οποία δύνανται να εγγραφούν μέχρι και την έναρξη των εργασιών με την ίδια διαδικασία. Παρακαλούμε τα νέα μέλη που θα πραγματοποιήσουν αρχική εγγραφή να δηλώσετε τα στοιχεία σας, επιπλέον,  στη φόρμα: https://bit.ly/3tbSrIr

Με την προσμονή της συνάντησής μας στη Γενική Συνέλευση, ευχόμαστε σε όλες και όλους αίσια πορεία προς την Ανάσταση!

Με αγωνιστικούς και συναδελφικούς χαιρετισμούς

για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χρήστος Καρακόλης

Καθηγητής Ε.Κ.Π.Α.

 

Γεώργιος Καπετανάκης

Δρ Θεολογίας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου