Κυριακή 25 Απριλίου 2021

«Οι άλλες γλώσσες του Θεού. Ο διάλογος της θεολογίας με την τέχνη»

 


Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε για την 4η Συνάντηση Θεολόγων που οργανώνει ο Πανελλήνιος Θεολογικός Σύνδεσμος «Καιρός», από 14 έως 15 Μαΐου 2021, με θέμα:

 «Οι άλλες γλώσσες του Θεού. Ο διάλογος της θεολογίας με την τέχνη»
 
Λόγω των υγειονομικών περιορισμών, η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί  διαδικτυακά, σε περιβάλλον τηλεδιάσκεψης. Σε επόμενη ενημέρωσή μας θα ανακοινωθεί και στα σταλεί στα μέλη του «Καιρού», ο διαδικτυακός σύνδεσμος, μέσω του οποίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν συμμετέχουν.
Η εκδήλωση απευθύνεται στους θεολόγους της εκπαιδευτικής και της ακαδημαϊκής κοινότητας, στους εκπαιδευτικούς του μαθήματος των Θρησκευτικών σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, σε ερευνητές και φοιτητές από τους χώρους της θεολογίας και της τέχνης και κάθε ενδιαφερόμενο. Την οργανωτική και την επιστημονική ευθύνη της συνεδριακής συνάντησης έχουν αναλάβει μέλη του Πανελλήνιου Θεολογικού Συνδέσμου «Καιρός» από το Παράρτημα της Θεσσαλονίκης και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου. Η Συνάντηση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.
 
Για τη συμμετοχή δεν απαιτείται προεγγραφή. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
 
Προς ενημέρωσή σας επισυνάπτουμε την αφίσα και το πρόγραμμα της εκδήλωσης. 
 
Με πολλές ευχές για αίσια διάβαση μέσω της Μεγάλης Εβδομάδας προς την Ανάσταση,
 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ «ΚΑΙΡΟΥ»


Παρακάτω ακολουθεί το πρόγραμμα του συνεδρίου και τα βιογραφικά στοιχεία των εισηγητών.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου